Éttermi weboldalak készítése - Bízza profikra weboldalát

Facebook marketing, belépés, post-olás

Facebook marketing, belépés, post-olás

Nem, kell, hogy idő hiányában lemondj arról, hogy vállalkozásodnak még több üzletet, bevétel hozzon. Mi átvállaljuk a közösségi média kezelésével járó feladatokat, így mindennapi üzleti tevékenységedre koncentrálhatsz. Kreatív tervekkel, ötletekkel, egyedi ajánlatokkal, promóciókkal, nyereményjátékokkal szólíthatod meg üzleti partnereidet és leendő ügyfeleidet.

Miért van szüksége az Éttermeknek Facebook oldalra?

A mai rohanó világban, elengedhetetlen, hogy az étteremnek ne legyen Facebook profilja, arculata. A vevők követni tudják híreidet, eseményeidet a közösségi hálón. A rendelők igénylik, hogy lássák kedvenc éttermüket otthon, mikor az ebéd, vagy vacsora reményében böngészik a Facebook-ot.

Ehhez szükség van egy Facebook oldal létrehozásának, hogy követőket likeolókat szerezhessen az üzlet. Ha még nincs ilyen oldal, szívesen segítünk a kialakításban.

Éttermi Weboldalainkat ennek megfelelően úgy alakítottuk, fejlesztettük, hogy Bolg oldalakat, cikkeket lehet létrehozni, melyet közvetlenül az Éttermi Facebook oldalra lehet post-olni. Így a vevők azonnal értesülnek egy-egy akcióról, impulzust kapnak, és kattintanak. Kattintás után már olvassák is az érdekes Blogbejegyzéseket, aminek hatására megéheznek, és már rendelnek is.

Új vevőről van szó? Nem kell aggódni, ugyanis egy gombnyomásra be tud regisztrálni / belépni az oldalra, Facebook belépés funkciónkkal. Vevők örülnek, mert nem kell kitölteni minden adatot, csak egy gombot kell megnyomni, és már rendelhetnek is.